VELIKA PROMJENA

Evo kako je Severina izgledala prije 30 godina

10.01.2019 u 11:33

Bionic
Reading

Naša estradna ikona danas iza sebe ima nebrojeno nastupa, svirki i albuma, no na početku karijere Severina se kao i svaka mlada pjevačica borila za svoje mjesto pod suncem. Evo kako je izgledala i zvučala prije točno 30 godina

Njezin nastup u hotelu Marjan u Splitu davne 1989. pregledan je na Youtubeu preko 100 tisuća puta, ali sigurni smo da se mnogi od vas ovakve Severine baš i ne sjećaju. Tada je 17-godišnja Splićanka bila pjevačica u usponu, a znatna promjena vidljiva je i u izgledu.

Tada mlađahna Splićanka crne guste kose i upečatljivih obrva davala je do znanja da su muzika i ples njezina jedina ljubav i smjer u kojem želi ići.

Severina nastupa u hotelu Marjan u Splitu 1989. godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Samo godinu dana poslije, početkom 1990., Sevka je pobijedila na radijskom natjecanju DemoX Radio Zagreba i osvojila snimanje prvog albuma. U srpnju iste godine nastupila je na Splitskom festivalu s pjesmom 'Vodi me na ples'.

Severina Izvor: Promo fotografije / Autor: Marko Vulević

Danas 46-godišnja Severina njeguje nešto uglađeniji look. Bira skupocjene dizajnerske krpice, ima nešto svjetliju boju kose, a obrve su joj uredno oblikovane.

Slovi za jednu od najvećih zvijezda u regiji, njezini nastupi osiguravaju joj nevjerojatne iznose na računu, a i pjesme su joj mnogo drugačije nego one iz ranih 90-ih.