NJEZINA IDEJA

Glumica Emma Corrin otkriva kako je upravo ona predložila da se pokažu uznemirujuće scene princeze Diane u borbi s bulimijom

10.11.2020 u 15:07

Bionic
Reading

Iz Netflixa su prije nekoliko dana upozorili da će nova sezona serije 'Kruna' sadržavati poprilično uznemirujuće scene princeze Diane u borbi s poremećajem u prehrani. Međutim sada doznajemo kako se uopće rodila ideja o skroz iskrenom prikazivanju ove tabu teme

U novom intervjuu glumica Emma Corrin, koja u četvrtoj sezoni serije 'Kruna' tumači princezu Dianu, otkriva novosti o sočnim detaljima napete serije koja je zaludila svijet.

Osim toga zgodna Britanka dotaknula se osjetljive teme, borbe princeze Diane s bulimijom.

Otkrila je kako je upravo ona inicirala da se u novu sezonu, koja na male ekrane dolazi za pet dana, ubace scene koje će detaljnije i iskrenije prikazati sam poremećaj u prehrani.

'Mislim da scene bulimije treba prikazati brutalno istinito, a ne ih izbjegavati na ekranima. Jedino na taj način možemo približiti gledateljima kroz što točno prolaze ljudi koji se bore s bulimijom. Smatram da to više nije konzervativna tema koje se treba sramiti. Sama princeza Diana otvoreno je o tome govorila i zbog toga joj se divim', rekla je Corrin.

Emma je osim toga kazala da je na mlade djevojke stavljen velik pritisak da budu mršave, a za sve najviše krivi utjecaj društvenih mreža.

Sama glumica priznaje da se, nakon odigrane uloge nikad prežaljene princeze Diane, ne može zamisliti unutar kraljevske obitelji. Da je kojim slučajem zaprosi princ, pobjegla bi, kaže, glavom bez obzira.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube