OBITELJ JE PRESRETNA

Uskoro u bijelom: Lana Jurčević nakon prekida s Emilom Tedeschijem pronašla sreću uz makedonskog nogometaša s kojim čeka dijete

26.11.2019 u 10:05

Bionic
Reading

Kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića, Lana Jurčević, uskoro će stati pred oltar. Već neko vrijeme ljubi makedonskog nogometaša Ristu Rikija Mitrevskog, s kojim, kako se doznaje, čeka i prinovu

Iz obitelji bivšeg Dinamovog trenera Nikole Jurčevića stigle su sretne vijesti. Naime Jutarnji list doznaje da se njegova najstarija kći Lana Jurčević udaje i čeka dijete s nogometašem Ristom Rikijem Mitrevskim.

Atraktivna 25-godišnjakinja, koja je javnosti poznata zbog svoje veze s Emilom Tedeschijem mlađim, koji se u proljeće oženio Nikom Perenčević, već neko vrijeme u vezi je s 28-godišnjim nogometašem Rikijem.

Juniorski reprezentativac današnje Sjeverne Makedonije prije godinu dana igrao je u hrvatskom prvoligašu Istra 1961., da bi nakon toga prešao u izraelski Hapoel Haifa. Trenutno igra za ciparski klub Enosis Neon Paralimni. Lana, koja je usko povezana s nogometnim krugovima zbog svoga oca, nogometnog trenera, Ristu je očito upoznala za vrijeme njegovog boravka u Hrvatskoj.

Tek nedavno objavila je prvu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, i to za vrijeme posjeta Cipru. Koliko je sretna i ispunjena, pokazala je u nekoliko objava. Sreću nije skrivao ni nešto sramežljiviji Riki.

Vijesti o trudnoći i vjenčanju zgodna Zagrepčanka nije željela komentirati, a Jutarnji list piše da bi se slavlje ljubavi trebalo održati pred sam kraj godine, 27. prosinca.

Podsjetimo, Lana je nakon prekida s Tedeschijem, s kojim se znala pojavljivati na Cedevitinim košarkaškim utakmicama, kratko zabavljala s javnosti nepoznatim muškarcem.

U ljeto 2018. provodila se s nešto starijim muškarcem crne kose i atletske građe. Da su ona i zgodni momak ipak bili nešto više od prijatelja, Lana Jurčević otkrila je u objavi kada mu je između ostalog poručila: ‘Dragi, nemoj biti kao ostali’ i dodala emotikone crvenih srca. Njezini prijatelji i prijateljice u komentarima su joj poručili da su divan par, čime su još jednom potvrdili da je Lana u novoj sretnoj vezi.

Nakon toga mnogo je putovala svijetom, provodila se s prijateljicama i obitelji, a sada je čeka novo životno razdoblje s makedonskim nogometašem.