osvježenje u emisiji

Uršula Tolj najavila novitete u 'showu Zvijezde pjevaju', evo što gledatelje čeka

27.03.2023 u 09:26

Bionic
Reading

Dvanaesta sezona startala je proteklog vikenda na HTV-u. Publika ispred malih ekrana se upoznala s parovima, dok su im članovi žirija i voditelji već dobro poznati. Urednica emisije najavila je i neke do sad neviđene 'momente' koji će se dogoditi tijekom narednih epizoda

'Nakon treće emisije u backstageu uživo se izvlače kuglice, s imenima parova i u četvrtoj emisiji nakon što završi glasanje publike bit će prvi duel. On će biti takav da će se tri para u jednoj pjesmi zajedničkoj boriti protiv tri para', objasnila je Uršula Tolj na Youtube kanalu emisije 'Zvijezde pjevaju' i nastavila:

'Žiri će odlučiti koja će skupina biti bolja a ili b i ta tri para dobit će po jedan bod pa će se time situacija na tablici možda drastično promijeniti, a možda netko tko je trebao ispasti zbog toga, ne ispadne', rekla je Tolj. Pjesmu će parovi vježbati samostalno, a u petak će se spojiti.

Otkrila je i da joj je ova sezona super po tome što joj se u svakoj dosadašnjoj sezoni dogodilo da je netko pitao bi li mogao dobiti nekog drugog mentora. Ovog puta svi su parovi bili zadovoljni svojim partnerom.

  • +16
Zvijezde pjevaju: 1.emisija Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT