JURICA PIRIĆ

Uoči vjenčanja cure detalji: Splitski dizajner otkrio kako će izgledati vjenčanica Hane Huljić

08.02.2022 u 08:40

Bionic
Reading

Ako je vjerovati glasinama koje kruže, još je svega nekoliko dana ostalo do vjenčanja godine - onog Petra Graše i Hane Huljić - a uoči njihovog dana iz snova progovorio je i Jurica Pirić, koji se sa suprugom Marijom krije iza brenda Arileo, zaslužnog za vjenčanicu splitske pjevačice

Kako je rekao odmah na početku svog razgovora za Slobodnu Dalmaciju Jurica Pirić ovim se poslom bavi dvadeset godina, no nikada nije doživio ovakav interes javnosti. Priznaje da mu telefon zvoni po cijeli dan, a sve zanima jedno - kako će izgledati vjenčanica Hane Huljić.

Ipak, kako je obećao budućoj gospođi Grašo, Pirić neće otkriti javnosti kako će izgledati njezina vjenčanica, želeći da to bude iznenađenje i to ne samo za Petra Grašu, već i za sve uzvanike na vjenčanju. No mali detalj ipak je otkrio.

'Haljina će biti baš onakva kakva je i Hana, baš u duhu njezine osobnosti, neće biti ni šljokica ni čipke ni seksepila... bit će to jedna jednostavna haljina, nježna, romantična, čistih linija i jednostavnog kroja', rekao je Jurica Pirić, dodavši da će vjenčanica biti bijela i od prozračnog materijala.

Plavookoj Splićanki, s kojom godinama surađuju, on i supruga predložili su nekoliko kreacija, a ona se odlučila za onu koja joj najviše odgovara. Kako je otkrio, Hana je uvijek govorila da će upravo oni kreirati njezinu vjenčanicu, što se i dogodilo.

Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

'Stajling još nismo definirali, to ćemo ovih dana. Ali mogu samo reći da je Hana povjerila stajling ekipi s kojom također godinama radi.'