prelijepa mama

Marija Husar Rimac pokazala kako uživa u najljepšim danima, trudnički trbuščić joj je sve veći

29.11.2020 u 14:20

Bionic
Reading

Naša pjevačica, nekadašnja Divasica je u slatkom iščekivanju svog drugog djeteta sa suprugom Vjekoslavom Rimcem. U posljednje vrijeme više se aktivirala na društvenim mrežama pa njezini fanovi mogu vidjeti kako blista u trudnoći

U jednoj od najnovijih objava na Instagram storyju, Marija Husar Rimac je pokazala kako izgledaju dani karantene u s još jednom mamom koja također očekuje dječaka. Glazbenica koja je trudna šest i pol mjeseci, ne skida osmjeh s lica, a za tportal je otkrila kako se i dalje odlično osjeća i nema nikakve tegobe.

  • +5
Marija Husar Rimac Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Marija Husar Rimac posljednjih se godina okrenula duhovnoj glazbi i nije se često pojavljivala u medijima. Sa suprugom Vjekom Rimcem u braku je već jedanaest godina, a na proširenje obitelji, otkrila je, jedva su čekali.

Podsjetimo, njezina ljubavna priča s Vjekoslavom Rimcem rodila se na seminarima duhovne obnove patera Zvjezdana Linića u Taboru kraj Samobora, a sudbonosno 'da' izgovorili su u crkvi svetog Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu u Gorici u Livnu.

'Vjeko i ja smo se upoznali u Taboru, kod patra Zvjezdana što znači da smo u samom startu imali vjerski temelj, koji je jako bitan i na prvom mjestu u našem životu. Tako živimo, tako gradimo svoj brak, tako i radimo. Naravno da se razlikujemo, nemamo uvijek ista mišljenja, drugačije smo odgajani, u različitim sredinama, ali lijepe su te različitosti. Pogotovo kada nekog voliš i prihvatiš ga takvog kakav jest, jer na taj način se i izgrađujemo i zapravo kroz te različitosti i sličnosti se i usklađujemo. Naravno da je najbitniji temelj Bog i vjera', otkrila je Marija ranije. Godine 2016. stigao im je sin Ivan, a majčinstvo je ispunilo njezin život kako nije mogla ni zamislit.