PILIĆ ILI DINOSAUR?

Uoči prvog rođendan Bloom odradio i svoj prvi fašnik, obožavatelji Maje Šuput ne mogu se odlučiti u čemu je slađi

02.03.2022 u 10:36

Bionic
Reading

Nasmijan i kao uvijek dobre volje, Bloom Tatarinov spremno je pozirao u čak dvije kombinacije za svoje prve maškare, pa je nakon što je postao pilić brzo postao i dinosaur

Još je malo ostalo do prvog rođendana Blooma Tatarinova, prvog djeteta Maje Šuput i Nenada Tatarinova, čija će proslava, ne sumnjamo u to, biti spektakularna. Svaki mjesec života svog sina jedinca poznata je pjevačica obilježila profesionalnim fotografijama za uspomenu i dugo sjećanje, ali i tortom.

A prije nego službeno postane jednogodišnjak, nasmijani Bloom Tatarinov odradio je svoj prvi fašnik. Nakon povratka iz Meksika, u kojem je obitelj uživala više od dva tjedna, Maja je fotografirala sina u čak dvije kombinacije za maškare jer se nije mogla odlučiti koja joj je draža, odnosno koja Bloomu bolje pristaje.

Prvo ga je odjenula u pilića, a potom u dinosaura. Jednodijelni kompletići s kapuljačom na glavi savršeno su mu pristajali, a Maja je onda pitala obožavatelje da daju svoje mišljenje.

  • +4
Maja Šuput i Nenad Tatarinov s Bloomom u Meksiku Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Većina ih je rekla da je Bloom slađi kao maleni dinosaur, no bilo je i onih koji su ustvrdili kako je on sladak u čemu god da se pojavi. 'Bloomyju sve stoji, šećer mali', 'Ma obadva! Maleni je med medeni', 'Bloom je tako predivan u svemu, šećer mali'...

A čini se da su se i Bloomu svidjela oba kostima, jer je na fotografijama, kao i obično, bio odlično raspoložen i nasmijan.