ZAVODI stajlingom

Odmor iz snova: Maja Šuput još je u Meksiku i zavodi u topiću koji joj je jedva pokrio grudi

18.02.2022 u 09:04

Bionic
Reading

Kraljica svadbi, Nenad i Bloom Tatarinov od početka veljače su na godišnjem odmoru, a fotografijama sa svog novog putovanja pjevačica ne prestaje oduševljavati znatiželjne pratitelje - od fine hrane koju konzumira, prekrasne prirode u kojoj uživa, ljubavlju koju iskazuje prema svojim dečkima

Naravno, Maja Šuput na odmor u Meksiko je ponijela svoju bogatu kolekciju najraznovrsnijih kupaćih kostima koje obično, otkrila je ranije, kupuje u svakoj zemlji koju posjeti, a tu su i razne modne kombinacije s kojima paradira po plaži i restoranima.

U najnovijoj objavi s kojom se javila svojim pratiteljima pokazala se u bijelom izdanju. Dugoj lepršavoj suknji i topiću s kojim je jedna od naših najpopularnijih pjevačica pozirajući nehotice pokazala više nego što je htjela. Posljednjih 10-ak godina fanovi su se nagledali 'svega i svačega' kada su u pitanju njezine modne kombinacije. Prije se držala jednostavnijeg stila, no posljednjih godina radije bira raskošnije outfite. Maja uživa u beauty tretmanima.

'Moram priznati da mi je oduvijek najdraža bila i ostala pedikura. Obožavam da mi se diraju noge. I obožavam mijenjati lak na rukama i nogama te bih najradije svaki dan imala drugi. Kad sam na pedikuri, sve stignem obaviti - telefone, mailove, uspijem spojiti ugodno i korisno. Najviše volim ići na masaže cijelog tijela i u bilo koji grad da dođem, odem na masažu jer me boli kičma. U tome zaista uživam. A klasična čišćenja lica, koliko stignem', otkrila je ranije za tportal.

  • +4
Maja Šuput i Nenad Tatarinov s Bloomom u Meksiku Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram