ZA NJU SAMO NAJBOLJE

Odmor je gotov: Maja Šuput vraća se iz Meksika, a s obožavateljima je podijelila i zanimljivosti iz aviona

25.02.2022 u 08:51

Bionic
Reading

Sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom, koji će uskoro proslaviti svoj 1. rođendan, Maja Šuput je uživala u Meksiku, a sada je njihovom odmoru došao kraj. Na svom Instagram profilu otkrila je kako im prolazi vrijeme tijekom višesatnog leta

Dvotjednom odmoru u dalekom Meksiku došao je kraj, pa su Maja Šuput i Nenad Tatarinov spakirali kofere i krenuli prema Hrvatskoj. I ovoga je puta popularna pjevačica odlučila sa svojim obožavateljima sve podijeliti, pa im je zato na Instagram Storyju pokazala kako provode vrijeme tijekom višesatnog leta.

Kako bi imali sav mogući komfort, posebice jer putuju s uskoro jednogodišnjim Bloomom, Maja i Nenad udobno su se smjestili u business klasu, u kojoj su dobili sve potrebno, a pjevačica se pohvalila i kako je avio kompanija za Blooma ostavila darove.

Maja Šuput povratak iz Meksika Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Malo je nedostajalo i da upravo tijekom leta, na visini od oko 10 tisuća metara, maleni Bloom napokon samostalno napravi prve korake, no to se nije dogodilo.

Baš kao i kada su putovali u Meksiko, gdje su uživali u suncu, moru, plažama i dobroj hrani, i tijekom povratnog leta Bloom je sve 'odradio' poput pravog profesionalca sa širokim osmijehom na licu.

  • +4
Maja Šuput i Nenad Tatarinov s Bloomom u Meksiku Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram