BB MARIJANA:

'Uništila sam svoju obitelj jer mi se samo malo zezalo'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 13.05.2011 08:48
  • Objavljeno 13.05.2011 u 06:46
Marijana čvrljak, 1305

Marijana čvrljak, 1305

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Bojana i Marijana više ne razgovaraju, a njihovoj svađi prethodila je Bojanina oštra osuda Marijanina ponašanja

'Ako netko vjeruje u životu ljubav, to sam ja. Cijelo vrijeme sam bila na vašoj strani, a u cijeloj ovoj vašoj priči ja se osjećam kao magarac. Podržavam nešto što u vanjskom svijetu ne bih podržavala', kazala je Bojana i dodala da nije bitno što je bilo s Vladimirom, nego je bitno je što Marijana ne zna što hoće. 'Ti si na tulumu bila pijana, ja sam bila trijezna. I ja nisam vidjela što si ti napravila, ali po njegovim riječima zvala si ga u bazen i da spava s tobom', bila je odrješita Bojana prema Marijani istaknuvši kako inače osuđuje majke koje ostavljaju svoju djecu, a u kući je poticala nešto sasvim drugo.

'Uništila sam svoju obitelj, ostavila sam sve jer mi se samo malo zezalo', ironična je bila Marijana na Bojanine kritike.

'Uništila si obitelj, uništila si sve, a tko zna što će biti s tobom i Nemešom. Ne želim više poticati nešto jer mi se čini da se igraš. Zapitala sam se što moj otac misli o priči koju ja podržavam', zabrinuta je Bojana.

'Meni je isto strašno. Udala sam se iz ljubavi, u crkvi, ispred Boga, obitelji, prijatelja. Moram izaći iz kuće i rješavati stvari iz stvarnog života', rekla je Marijana. Budući da je za njihove svađe u sobu ušao Nemeš, na njegovo inzistiranje, Marijana mu je otkrila da stanari već neko vrijeme šuškaju o tome kako je zavodila Vladimira.

Sinoć su nominirani Radašin, Nirmal i Vladimir.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi