glamur na nivou

Unatoč niskim temperaturama lijepe Šveđanke zablistale u punom sjaju

21.12.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Na svečanoj dodjeli umjetničkih nagrada u Stockholmu, pripadnici švedske kraljevske obitelji zablistali su u punom sjaju, a posebno su kao i uvijek oduševile lijepe princeze koje su pritom pokazale kako prate modne trendove

Kad je u pitanju modni izričaj, britanske vojvotkinje i princeze prednjače u svjetskim medijima, dok su lijepe pripadnice švedske kraljevske obitelji gotovo uvijek u sjeni.  Ipak to ne znači da i same ne prate modne trendove. Zato su na sinoć održanoj svečanoj dodjeli umjetničkih nagrada u glavnom gradu Švedske, pripadnice njihove kraljevske obitelji zasjale u punom sjaju. 

Najstarija kći švedskog kralja Carla Gustafa XVI. te ujedno i prva u redu za nasljedstvo, princeza Victoria posebno se istaknula u baršunastoj dugoj haljini boje crnog vina. U svoj je stajling uklopila i blještavu torbicu te raskošnu crnu bundu, a došla je kao i uvijek u pratnji svog supruga, princa Daniela. 

Za razliku od starije sestre, princeza Madeleine opredijelila se za nešto tamnije tonove te odabrala glamuroznu plavu toaletu s cvjetnim uzorkom ispod koje se nazirao njezin trudnički trbuh. Sa svojim suprugom, američkim poduzetnikom Christopherom O’Neillom očekuje treće dijete. Zbog niskih temperatura koje vladaju sjevernom Europom i 35-godišnjakinja se ogrnula toplom bundom. 

  • +19
Švedska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao šećer na kraju, na dodjelu nagrada došetao je jedan od najljepših kraljevskih parova. Princ Carl Philip s princezom Sofijom, koja je prije tri mjeseca rodila njihovog drugog sinčića.

Unatoč nedavnoj trudnoći, lijepa princeza izgleda prekrasno. Ona je pak kao i šogorica Madeleine, ovoga puta odjenula plavu haljinu. Svilena toaleta pratila je njezinu liniju tijela, a outfit je začinila malo drugačijom frizurom s dijamantnim ukrasom za kosu.

  • +14
Švedska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otmjeno i dotjerano, švedsko plemstvo uživalo je na ovom svečanom događaju, koji je bio samo uvertira za slavljenički tjedan koji slijedi.  Za dva dana švedska kraljica Silvia proslavit će svoj 74. rođendan povodom kojeg će biti organizirana zabava za cijelu obitelj, a onda slijedi tradicionalno slavlje Božića kada se okupe svi uži i širi članovi.