ŠVEDSKA IDILA

Najljepša kraljevska obitelj ponosno pokazala novog člana

10.10.2017 u 11:54

Bionic
Reading

Iako medijima vladaju britanski pripadnici kraljevske obitelji, pogotovo maleni princ George i princeza Charlotte, nešto sjevernije, u švedskoj kraljevini, skriva se jednako lijepa obitelj, koja oduševljava svojom skromnošću, a istovremeno toplinom i vedrinom. Princ Carl Philip i njegova supruga, princeza Sofia nedavno su dočekali drugu prinovu u svojoj preslatkoj zajednici

Švedska kraljevska obitelj javnosti je možda manje poznatija od one razvikane britanske, no svojom pojavom jednako oduševljavaju.  

Princ Carl Philip, treći nasljednik švedskog kralja Carla Gustafa XVI, jedan je od najzgodnijih prinčeva te svojim izgledom oduševljava žene diljem svijeta.

  • +4
Princ Carl Philip Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No na njihovu veliku žalost, 38-godišnjak je u sretnom braku sa šest godina mlađom princezom Sofijom, koja mu je nedavno podarila drugog muškog nasljednika.

Naime krajem kolovoza, točnije 31. kolovoza na svijet je došao princ Gabriel, samo godinu dana nakon prvog djeteta, princa Alexandera

  • +2
Švedska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Malenog princa javnosti su predstavili na službenom profilu kraljevske obitelji na Instagramu samo nekoliko dana nakon izlaska iz rodilišta.

A sada su ponovno razveselili javnost novom objavom obiteljske fotografije, na kojoj se vidi četveročlana obitelj u veselom okruženju.

Dok prelijepa princeza u naručju drži jednogodišnjeg Alexandera, šarmantni princ Carl Philip pažljivo se brine o dvomjesečnoj bebi. 

Prinsfamiljen har lämnat sjukhuset och är nu hemma igen. #kungahuset #prinsparet

Objavu dijeli Kungahuset (@kungahuset)

Kao i uvijek, prijestolonasljednici su dotjerani. 32-godišnjakinju vidimo u elegantnom bež kompletiću, dok je suprug u klasičnom plavom odijelu.

Međutim svojom su pojavom ipak najviše oduševili najmlađi pripadnici švedske kraljevske obitelji i time pokazali britanskom dvoru kako se i oni imaju čime pohvaliti.