HOTEL ILI?

Harry je krenuo kući: Gdje će spavati sada kada u Frogmore Cottage nije dobrodošao

06.02.2024 u 10:41

Bionic
Reading

Nakon što ga je otac, kralj Charles III, osobno obavijestio kako mu je dijagnosticiran karcinom, princ Harry nije se razmišljao dugo - spakirao je kofere i krenuo prema Londonu kako bi se susreo s ocem i bio uz njega u najtežim trenucima. No, njegov dolazak izvlači na površinu neke neriješene odnose

Princ Harry nije dvojio niti trenutka nakon što mu je otac saopćio loše vijesti. Spakirao je kofere i već je krenuo iz poplavom pogođene Kalifornije prema Velikoj Britaniji, kako bi se susreo s ocem i bio mu podrška u liječenju koje je pred njim.

No, postavlja se pitanje gdje će Harry raspakirati svoje kofere kada stigne u London, budući da u Frogmore Cottageu, koji je svojedobno dobio od pokojne kraljice Elizabete II kao vjenčani dar, više nije dobrodošao.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U London, barem za sada, Harry stiže bez Meghan Markle, kao i bez djece, sina Archieja i kćerkice Lilibet, a lako je moguće da će, baš kao što je to bio slučaj i prošloga puta, u rujnu 2023. kada je stigao na suđenje, ponovno odsjesti u hotelu.

Dobro je poznato da je prije točno godinu dana, kada su objavljeni njegovi memoari Spare, zamoljen da iseli sve svoje stvari iz Frogmore Cottagea. Iako je za posljednjeg posjeta zatražio da mu se odobri boravak u dvorcu Windsor, kako bi mogao posjetiti i grob voljene bake, isti mu je odbijen, stoga se ovoga puta vjerojatno neće ni truditi postaviti takvo pitanje.

male nježnosti

U inat glasinama: Nježni zagrljaji i šaputanja u javnosti princa Harryja i Meghan Markle

Pogledaj galeriju

U London će Harry, kao i obično, stići sa svojim tjelohraniteljima, koje sam financira otkako je 2020., u trenutku kada je napustio kraljevsku obitelj, ostao bez policijske zaštite koja pripada članovima britanske kraljevske obitelji.