samozatajna splićanka

Umjesto Petra Graše nagradu je preuzela njegova prezgodna sestra: 'Ovo je mom bratu najbolji poklon za rođendan'

18.03.2022 u 22:50

Bionic
Reading

Na tragu 'starog normalnog' u petak navečer održana je dodjela nagrada Večernjakova Ruža. Umjesto slavnog brata nagradu je preuzela njegova 39-godišnja sestra Buga Grašo Radošević koju smo zadnji put imali priliku vidjeti na vjenčanju njezina brata s Hanom Huljić

U kategoriji glazbenik godine za Ružu su se borili Nina Badrić, Matija Cvek, Zlatan Stipišić-Gibonni, Petar Grašo i Silente. Prezenter je bio izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, a publiku u zagrebačkom HNK i one pred malim ekranima je oduševilo video javljanje Luke Modrića koji je po izboru Večernjeg lista najbolji nogometaš u proteklih 50 godina.

Čitatelji Večernjeg lista ove godine su odlučili nagraditi Petra Grašu. Kako je omiljeni Splićanin za vrijeme trajanja svečanosti dodjele imao prvi od dva koncerta u Areni, u njegovo ime nagradu je preuzela sestra Buga Grašo Radošević.

'Ovo mu je druga Večernjakova ruža i sigurna sam da je ovo njegov najljepši poklon za njegov sutrašnji rođendan, hvala još jednom', poručila je pjevačeva sestra. Buga živi u Berlinu sa svojim osam godina mlađim partnerom, košarkašem Leonom Radoševićem, koji tamo igra za klub Alba, a zajedno imaju i kćerkicu Leni. Prati sve utakmice na kojoj joj suprug igra te je velika ljubiteljica košarke. Inače je bliska prijateljica obitelji Rađa, točnije Viktorije Rađa, a prošle godine su zajedno ljetovali u Bostonu.

  • +36
Dodijela medijske nagrade Večernjakova ruža Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL