PROpUŠTENA PRILIKA

Ulogu u hit filmu 'Notting Hill' dobila je Julia Roberts, a sad je Nicole Kidman otkrila da ju je silno željela, ali nije prošla na audiciji

14.10.2020 u 11:48

Bionic
Reading

Danas dijeli set s kolegom Hughom Grantom u seriji 'The Undoing', koja uskoro dolazi na HBO, ali da se pita Nicole Kidman, ona bi se na malim ekranima s tim britanskim šarmerom našla još davnih 90-ih, kada joj je promaknula uloga u filmu 'Notting Hill'

Rijetko tko nije gledao romantičnu komediju 'Notthing Hill' s Juliom Roberts i Hughom Grantom u glavnim ulogama. Na audiciji se, kako danas doznajemo, tada našla i Nicole Kidman. Australska glumica i dalje žali što nije dobila tu ulogu, ali tvrdi da očito nije bila dovoljno talentirana.

U novom intervjuu za magazin Marie Claire, Kidman je kazala da joj se srce slomilo kada je vidjela da je uloga otišla nekom drugom.

Izvor: Društvene mreže

'Silno sam željela tu ulogu, a onda sam se tješila da će moja prilika kad-tad doći. Tako sam mislila da ću možda dobiti manju ulogu u filmu 'Zapravo ljubav'. Uglavnom, jako sam željela Julijinu ulogu, ali u to vrijeme još nisam bila dovoljno poznata ni iskusna glumica', objasnila je Kidman.

Zanimljivo, Roberts je jednom prilikom rekla da je bila zatečena kada joj je ponuđena uloga te da je film smatrala izuzetno dosadnim.

Dugogodišnja želja da s Grantom dijeli glumački set Nicole se ostvarila tek sada. Tijekom protekle i dijela ove godine snimala je seriju 'The Undoing' za HBO, koja uskoro dolazi na male ekrane.

Nicole Kidman i Hugh Grant Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

U seriji Kidman igra Grantovu suprugu. O njoj ima samo riječi hvale, kao i o suradnji s britanskim šarmerom.

'Kemija između nas očito postoji pa je snimanje nekih scena bilo mnogo lakše. Mislim da se dobro nadopunjujemo, znate možda zbog britanskog i australskog podrijetla koja se nekako dobro slažu. Imamo mnogo zajedničkih točaka i sličan smisao za humor', otkrila je 53-godišnjakinja.