i oni su stigli

Ujedinjeni u tuzi: Princ Harry i Meghan Markle pridružili su se ostatku obitelji u Buckinghamskoj palači

14.09.2022 u 09:48

Bionic
Reading

U utorak je u večernjim satima lijes s kraljicom Elizabetom II stigao iz Edinburgha u London te su ga na putu prema Buckinghamskoj palači pozdravili brojni građani. Potom se obitelj kraljice okupila u palači. Stigli su i vojvode od Sussexa, koje je smrt kraljice očito približila monarhiji

U jednom od crnih automobila koji su sinoć stizali u Buckinghamsku palaču na intiman oproštaj od kraljice Elizabete II našli su se princ Harry i njegova vjerna pratilja, supruga Meghan Markle.

Oboje odjeveni u crne elegantne outfite, pokazali su da će, bez obzira na sve što su iznijeli u javnost, odati počast pokojnoj kraljici, kako i priliči, te se približili monarhiji od koje su se posljednje dvije godine konstantno udaljavali.

Na licu princa Harryja jasno se vidjela tuga zbog velikog gubitka i kraja jedne kraljevske ere. U svom oproštaju s kraljicom jasno je dao do znanja da mu nije lako, ali isto tako pružio je potporu svome ocu, kralju Charlesu III, koji nastavlja vladavinu monarhijom.

Kate Middleton, princ William, Meghan Markle i princ Harry Autor: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

Daily Mail pisao je da su se u palači skupili svi unuci kraljice Elizabete II, kao i praunuci. Znači li to da je u London stigla Doria Ragland s dvoje djece princa Harryja i Meghan Markle, još nije poznato ni potvrđeno.

  • +24
Lijes kraljice Elizabete II na putu prema Londonu Izvor: Profimedia / Autor: Stuart Wallace / Shutterstock Editorial / Profimedia