NEDOSTAJU IM NASLJEDNICI

Mijenjaju se planovi: Djecu princa Harryja i Meghan Markle u London bi trebala dovesti baka Doria Ragland

12.09.2022 u 23:12

Bionic
Reading

Kako su na put u Europu prije tjedan dana krenuli poslovno, zbog nekih humanitarnih angažmana, princ Harry i Meghan Markle nisu poveli svoje nasljednike. U međuvremenu je preminula kraljica Elizabeta II pa se njihov boravak u Velikoj Britaniji nenadano produljio, zbog čega razmišljaju o tome da sina Archieja i kćer Lilibet u London dovede baka Doria Ragland

Punih tjedan dana princ Harry i Meghan Markle bez svojih su mališana, trogodišnjeg sina Archieja i jednogodišnje kćeri Lilibet. Razdvojenost im teško pada, a pogotovo sada, kada se njihov povratak u SAD ne očekuje tako skoro.

Obiteljska situacija u trenu se promijenila, a smrt kraljice Elizabete II nagnala je roditelje na novi plan.

Strani mediji pišu da bi maleni nasljednici mogli uskoro stići u London u pratnji bake Dorije Ragland, majke Meghan Markle. Očekuje se da će princ Harry i Meghan Markle ostati u kraljevstvu najmanje do 19. rujna, a toliki period bez njihovih mališana preteško im pada.

Zbog toga trenutno organiziraju sve potrebno kako bi baka Doria, koja se u Kaliforniji brine o Archieju i Lilibet, sigurno stigla u Europu. Toliko dug prekooceanski let s dvoje male djece nije nimalo lak pa se pretpostavlja da će baka Doria imati pomoć dadilja koje inače pomažu oko brige o Harryjevoj djeci.

  • +13
Princ William, Kate Middleton, princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia