neugodna situacija

Britanke pokazale što misle o Meghan Markle: Uputili joj kisele osmijehe, a neke joj nisu htjeli pružiti ruku

13.09.2022 u 14:30

Bionic
Reading

Prinčevi William i Harry te njihove supruge Kate Middleton i Meghan Markle pojavili su se nakon dugog vremena zajedno pred dvorcem Windsor izašli kako bi pozdravili mnoštvo koje je došlo odati počast pokojnoj kraljici Elizabeti II. Svaki njihov pokret detaljno se pratio, a u posebnom je fokusu bila Amerikanka kojoj Britanci nisu osobito naklonjeni

Većina okupljenih je toplo dočekala Meghan Markle. Neki su je i zagrlili, davali joj cvijeće no bilo je onih koji je nisu htjeli ni pogledati. Dvije su žene odbile pružiti joj ruku, a jedna je stavila sunčane naočale te je namjerno držala mobitel u rukama da se ne bi morala rukovati s vojvotkinjom od Sussexa (jedna od njih vidi se na snimci koju je objavio DailyMail).

Dale su joj do znanja da nije dobrodošla u Britaniju. Meghan je cijelu situaciju podnijela dostojanstveno i nastavila s pozdravljanjem kao da se ništa nije dogodilo. Na Twitteru su se odmah pojavili komentari. I dok su neki stali na njezinu stranu i zaključili kako 'ona ima dostojanstva i integritet, dok ljudi koji se odbijaju rukovati s njom nemaju' drugi nisu bili blagonakloni:

'Dama u plavom i druge su svi mi. Odbijaju se rukovati s Meghan Markle, vojvotkinjom od Netflixa', 'Ovo je glasna poruka. Treba se vratiti u Kaliforniju što je prije moguće. Zaista je mrze zbog nepoštivanja Ujedinjenog Kraljevstva', poričili su.

Kate Middleton, princ William, Meghan Markle i princ Harry Autor: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

Na snimci DailyMaila također se vidi da Meghan prilazi pomoćnik koji želi preuzeti bukete iz njezinih ruku i odnijeti ih pred ogradu dvorca, gdje je položeno cvijeće u čast kraljici Elizabeti II., no ona je to odbila napraviti. 'Rekla sam im da ću ja odnijeti cvijeće tamo', kaže Meghan u videu, a nakon toga joj je prišao i drugi pomoćnik, kojemu je ipak predala cvijeće.