ZALJUBLJENI U PUTOVANJA

Neumorni su: Maja Šuput i njezina obitelj uputili su se u novu avanturu

01.11.2022 u 22:13

Bionic
Reading

Glazbenica, poudzetnica i članica žirija 'Supertalenta' Maja Šuput velika je zaljubljenica u putovanja, a tu strast dijeli sa suprugom Nenadom

'Kraljica svadbi', kako je često nazivaju, svaki slobodan trenutak koristi kako bi provela sa svojom obitelji koju čine suprug Nenad Tatarinov i maleni Bloom, sinčić koji je ove godine proslavio prvi rođendan.

Plavokosa Zagrepčanka za bijeg iz metropole uvijek je raspoložena i nije joj nimalo teško spremiti kofere te se sa svojim dečkima otisnuti u novu avanturu.

Tročlana obitelj Šuput-Tatarinov krenula je ponovno na putovanje, a glazbenica je na Instagramu objavila da se nalaze u zagrebačkoj Zračnoj luci dr. Franjo Tuđman.

'Nama svako putovanje počinje na aerodromu, do destinacije imamo već sto priča. Time to go on a GO', poručila je sretna Maja te ne krije da uživa u obiteljskom životu sa suprugom Nenadom i sinčićem.

I ovoga je puta složni trojac pokazao sličan ukus pa su se i modno uskladili.

  • +4
Maja Šuput Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Maja i Nenad bili su u sportsko-elegantnim varijantama koje uključuju sako, T-shirt i traperice dok je maleni Bloom bio neodoljiv u bijelom.

'Majo, blistaš jako, prelijepa si', 'Maleni je centar', 'Uživajte', redali su se komentari njezinih obožavatelja.

Inače, uvijek raspoložena članica žirija popularnog showa Nove TV nedavno je otkrila da je imala nezgodu s haljinom koju je nosila.

Pred malim ekranima pojavila se u uskoj efektnoj zelenoj šljokastoj haljini. No ta haljina nije bila prva opcija. Plan A bio je da zablista u pripijenoj ružičastoj lateks kreaciji.

'Pukla je doslovno pred snimanje. Točno nakon tog slikanja osjetila sam kako se lateks odvaja od tijela i kako nešto ne štima. U sljedećim sekundama Marko Grubnić donosi zelenu (od milja je zovem brokula) haljinu i show kreće kao da drame nije ni bilo. Odavno smo navikli da imamo show unutar showa. A ova roza bar zaslužuje sliku za uspomenu', napisala je pjevačica na Instagramu pored fotografije u spomenutoj kreaciji.