BROJE SITNO

U zajedničkom izlasku: Bruno Kovačević ne odvaja se od svoje trudne supruge

09.09.2019 u 09:53

Bionic
Reading

Među brojnim poznatim uzvanicima, na proslavi 20 godina poznatog cateringa našao se i sportski novinar i glavni urednik svih HRT-ovih televizijskih programa Bruno Kovačević u pratnji svoje trudne supruge, PR stručnjakinje i bivše rukometašice Matee

Kruna njihove ljubavi, njihovo prvo zajedničko dijete trebalo bi se roditi u narednim tjednima, a baš kako je već rekla da se odlično osjeća, PR stručnjakinji i bivšoj rukometašici Matei Kovačević trudnoća dobro i pristaje.

Rođenju još jednog sina veseli se podjednako njezin suprug, sportski novinar i glavni urednik svih HRT-ovih televizijskih programa Bruno Kovačević, za kojeg se udala u prosincu prošle godine u Zagrebu.

Naime, Kovačeviću će ovo biti drugo dijete jer iz prvog braka sa Zrinkom Kovačević ima danas 21-godišnjeg sina Reja.

Držeći se čvrsto za ruke, supružnici Kovačević pozirali su fotografima na događanju koje je organizirano povodom 20. godišnjice postojanja cateringa Lisak, a koje je imalo i humanitarni karakter jer je prikupljeni novac namijenjen Zakladi - dječja onkologija Rebro.

  • +12
20 godina cateringa Lisak Izvor: Promo fotografije / Autor: Filip Popović

Za ovaj večernji izlazak Matea Kovačević odjenula je košulja-haljinu sivih tonova, zaogrnula se crnom kožnom jaknom, a preko ramena joj je visjela torba s potpisom Louis Vuittona. Sve je zaokružila crvenim čizmicama koje su 'razbile' te tmurne tonove.

S druge strane, Bruno Kovačević odlučio se za traperice i sako, dok je na nogama imao predimenzionirane Balenciagine tenisice.