SRETNA VIJEST

Bruno Kovačević čeka drugog sina: Njegova Matea trudna je već pet mjeseci

18.07.2019 u 09:30

Bionic
Reading

PR stručnjakinja i bivša rukometašica 31-godišnja Matea Kovačević rodit će dijete sportskom novinaru i glavnom uredniku svih HRT-ovih televizijskih programa. Bruni Kovačeviću to će biti drugo dijete jer s bivšom suprugom Zrinkom ima 21-godišnjeg sina Reja

'U petom sam mjesecu trudnoće i nosim sina. Suprug i ja jedva čekamo dolazak prvog djeteta. Odlično se osjećam i nemam mučnine', izjavila je Matea Kovačević za Gloriju.

PR stručnjakinja i bivša rukometašica, koja je samo devet godina starija od njegovog sina, prije pet godina osvojila je srce sportskog novinara i glavnog urednika svih HRT-ovih televizijskih programa Brune Kovačevića. Vjenčali su se u prosincu prošle godine u Zagrebu. Za medeni mjesec otputovali su na Maldive.

Par je navodno spojila Brunina kolegica Mila Horvat, a prvi put su se pojavili u javnosti 2016. godine na premijeri Bruninog filma o Kostelićima 'Gnothi Seauton'. Prije nje bio je 15 godina u braku sa suprugom Zrinkom, a hodali su svega dva tjedna kada su se zaručili. Razveli su se 2010.

  • +4
Matea Franić i Bruno Kovačević Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL