posvećena je svom projektu

U zadnje vrijeme Nina Kraljić se najviše spominjala oko kritiziranja ovogodišnje Dore na kojoj se i sama natjecala, a sad se oglasila znakovitom objavom

24.05.2021 u 15:07

Bionic
Reading

Još su svježi dojmovi od Eurosonga održanog prošlog vikenda. Prepričavaju se nastupi, 'gugla' sve o pobjedniku, talijanskoj rock grupi Måneskin i pokušava razjasniti zašto je hrvatska pjesma ove godine loše prošla, a nekadašnja predstavnica kojoj je ove godine na Dori za dlaku izmakla pobjeda, slučajno ili ne, ima zanimljivu poruku

Nakon što je izgubila na ovogodišnjoj Dori s pjesmom 'Rijeka' te je danima poslije razočarana vodila bitke na društvenim mrežama Nina Kraljić se povukla i odlučila se baviti isključivo projektom 'Alkonost of Balkan' koji se bavi slavenskom mitologijom. Najavila je da više ne želi imati veze ni s HRT-om te je odlučila stvarati kao neovisna umjetnica. Dan nakon što je završio Eurosong na kojem je Hrvatsku predstavljala 2016. godine s pjesmom 'Lighthouse', napisala je nešto što je zaintrigiralo mnoge.

'Glumci su danas predstavljeni kao realni, fejkeri kao dragi, a iskreni kao problem, a o drugim puno ozbiljnijim stvarima koje nas trenutno okružuju da ne govorimo. Znati tko ste i iza čega stojite je najbitnije', poručila je pjevačica.

Inače, prošlog tjedna, nakon što Hrvatska u utorak nije prošla u finale Eurosonga, Twitter su preplavile fore na račun Nine Kraljić. Osim Hrvata, tvitove o njoj objavili i stranci, koji su očigledno bili dobro upućeni u cijelu situaciju oko njezine razočaranosti nakon nastupa na Dori, a pisali su: 'Nina Kraljić sigurno je najsretnija osoba na svijetu' ili 'Nina Kraljić gleda Albinu i sada umire od smijeha'.