BOŽIĆNI KLASIK

U trećem nastavku 'Sam u kući' zamijenio je Kevina, pogledajte kako danas izgleda

13.12.2019 u 23:48

Bionic
Reading

Svakog Božića na televiziji se pušta obiteljska komedija o nestašnom dječaku koji je ostao sam kod kuće preko božićnih praznika. Svake godine mnogi komentiraju 'ne opet' i svake godine svejedno gledaju taj kultni film bez kojeg je očito nemoguće zamisliti blagdane. U trećem je nastavku legendarnog Kevina, umjesto Macaulaya Culkina, predstavio je osmogodišnji Alex D. Linz. Danas se više ne bavi glumom

Stigao je prosinac, a s njim na televizijske ekrane i peterologija 'Sam u kući'. Premda treći nastavak filma nije stekao ogromnu slavu kao prethodna dva, tadašnji osmogodišnjak svojoj glumom zamijenivši Macaulaya, osvojio je srca publike.

Alexander David Linz rođen je 1989. godine u Santa Barbara u Kaliforniji. U ranom djetinjstvu Linzovi roditelji razveli su se, nakon čega je nastavio živjeti sa majkom i dvjema sestrama Lily Alice i Livijom. Kao dijete naučio je svirati bubnjeve i gitaru, a pojavio se u reklamama za u reklamama za McDonald's, JC Penney. Diplomirao je na Berkeleyu diplomirao 2011. godine.

Tri godine poslije nakon filma 'Sam u kući' sudjelovao je u animiranoj verziji 'Tarzana'. Glavnu ulogu i popularnost stekao je 2000. godine u komediji 'Max Keeble's Big Move'. Nakon što je snimio svoj zadnji filmbaio se raznim poslovima. Jedno vrijeme radio je kao voditelj znanstveni stručnjak u obrazovnom ljetnom kampu u Kaliforniji.

Danas 30-godišnji Alex bavi se urbanim i prostornim uređenjem i radi u organizaciji za očuvanje okoliša Watershed Conservation Authority u Los Angelesu.

Disney je ranije ove godine najavio planove o rebootu kultnog klasika 'Sam u kući'. Glumac Archie Yates ('Jojo Rabbit') utjeloviti glavnog lika u filmu. Uloge u filmu imat će i Rob Delaney ('Catastrophe') te Ellie Kemper ('The Office US').