ODUŠEVLJENA JE ZAGREBOM

U sigurnim rukama zagrebačkih vatrogasaca: Kate Beckinsale natjerala dvojicu da joj, doslovce, leže pod nogama

15.12.2022 u 17:57

Bionic
Reading

Da je holivudska zvijezda uistinu odlično prihvaćena u Zagrebu, gdje snima svoj novi film 'Canary Black', pokazalo se i u najnovijoj objavi Vatrogasne postojbe Zagreb. U njoj stoji kako je Kate Beckinsale postala njihova nova članica, a otkrili su i što su joj poklonili

'Naša nova članica Kate Beckinsale. Poklonili smo joj i pismo koje joj se malko svidjelo. Tema razgovora:

  • Granny knickers
  • Bridget Jones
  • Soccer
  • Will producers kill me if I put your helmet on?'

Objava je to koju su na svom službenom profilu objavili članovi Vatrogasne postaje Zagreb i uz to objavili tri fotografije, od kojih je najposebnija ona na kojoj četvorica vatrogasaca poziraju pored holivudske glumice Kate Beckinsale, dok joj dvojica doslovce leže pod nogama.

Naša nova članica Kate Beckinsale. Poklonili smo joj i pismo koje joj se malko svidjelo. Tema razgovora: -Granny knickers -Bridget Jones -Soccer -Will producers kill me if I put ypur helmet on?

Objavljuje Vatrogasna postrojba ZagrebČetvrtak, 15. prosinca 2022.

Uz to tu je i duhovito pismo na engleskom, ali i kaciga na kojoj je ispisano njezino prezime.

Nekako paralelno s tim, svoje je fotografije objavila i sama holivudska glumica i u dva sata prikupila gotovo 20 tisuća lajkova, a na njoj se, osim kacige i pisma, nalazi fotografija na kojoj vatrogasci u svojim rukama drže Kate Beckinsale.

  • +2
Kate Beckinsale Izvor: Profimedia / Autor: LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz to je napisala: 'Pridružila sam se zagrebačkim vatrogascima i moje će zaduženje biti samo spašavanje mačaka s drveća. Hvala vam puno što ste napravili moju osobnu kacigu i pozvali me da se spustim niz cijev.'