BETTER CALL SAUL

U pripremi druga sezona spin-offa 'Breaking Bada'!

20.06.2014 u 10:16

Bionic
Reading

Iako premijera još nije ni održana, AMC je već najavio da će snimiti i drugu sezonu svoje nove serije 'Better Call Saul', spin-offa megauspješne 'Na putu prema dolje' ('Breaking Bad')

Kako piše utjecajni Hollywood Reporter, kabelska mreža AMC premjestila je najavljenu premijeru serije sa studenog na ranu 2015., a druga će sezona imati 13 epizoda.


Snimanje prve sezone već je počelo u Albuquerqueu pod vodstvom autora Vincea Gilligana.
'Better Call Saul' bavit će se likom Saula Goodmana (Bob Odenkirk) i njegovim putem do uspostavljanja advokatskog ureda u trgovačkom centru New Mexicu.


'Kad započinjete s novom serijom, pogotovo onom koja ima gene 'Breaking Bada', nebrojeni su faktori koje treba imati na umu kako bi serija doživjela premijeru kakvu zaslužuje. Imamo značajnu povijest s autorima i studijom i mnogima uključenima u produkciju; uživamo u snimanju i svi smo fokusirani na stvaranje pravog televizijskog događaja', kazao je predsjednik AMC-a Charlie Collier.

Iako je Aaron Paulo izjavio da bi rado ponovo utjelovio lik Jessea, za sada nema naznaka da bi se u seriji 'Better Call Saul' mogli pojaviti bilo on, bilo Walt Bryana Cranstona.