SPREMNO POZIRAO

U novom dresu: Po uzoru na svoju atraktivnu djevojku dinamovac Bruno Petković bacio se u modele

19.07.2019 u 10:20

Bionic
Reading

U prepoznatljivim plavim dresovima koji su sada dobili novi sjaj dinamovci su spremno pozirali za novu kampanju i to uoči početka nove nogometne sezone. Istaknuo se mladi Bruno Petković koji je nekoliko dobrih trikova za ponašanje pred fotoobjektivom naučio od svoje zanosne djevojke Tee Slavice

Novu retro priču prepoznatljivih plavih Dinamo dresova koji zaokružuju priču zagrebačkog kluba i brane boje grada predstavila je nekolicina odabranih igrača, predvođenih Brunom Petkovićem.

Tijekom zanimljivog snimanja u novim dresovima čiji izgled treba pohvaliti, 24-godišnji napadač svojim je kolegama udijelio pokoji trik za ponašanje pred fotoobjektivom, a koji je pak naučio od svoje djevojke Tee Slavice. Tea se podsjetimo bavi modelingom i manekenstvom, a u proljeće se prijavila na izbor za Miss.

Tijekom zajedničkog ljetnog odmora u Grčkoj Tea i Bruno objavili su nekoliko fotografija, a upravo je svestrani nogometaš zaslužan za neke od najboljih Teinih fotografija na društvenim mrežama.

  • +7
Igrači Dinama u novim dresovima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Adidas

Na snimanju u retro opravama voljenog kluba nogometaši su pokušali isfurati urbani look, koji nose i u slobodno vrijeme. Dres Dinama ovoga puta u resto stilu zadržao je svoju plavu boju te dodao okomite bijele tanke pruge. Svojevrsna je to poveznica s Dinamom iz druge polovice 70-ih godina kada je tadašnja momčad prvi puta nosila Adidas dresove.

Na predstavljanju novih dresova bili su osim Petkovića i ostali članovi prve momčadi: Arijan Ademi, Dominik Livaković, Dinko Horkaš, Amer Gojak, Antonio Marin, Lovro Majer..