raskošno i veselo

U njezinom stilu: Maja Šuput pokazala s kim i kako je proslavila rođendan

23.09.2021 u 14:07

Bionic
Reading

Kraljica svadbi u srijedu se ostatku svijeta pohvalila kako joj je sinčić Bloom prvi čestitao njezin veliki dan, a zatim je uslijedila glamurozna fešta sa suprugom i prijateljima, a danas je Maja Šuput obožavateljima dala uvid u to kakvo je ozračje vladalo na proslavi

'Prvih 5 minuta bilo je pristojno... ovo je tih 5 minuta', opisala je Maja Šuput fotografije na kojima pozira sa suprugom Nenadom Tatarinovim i ostatkom družine. Ni ove godine s proslave nije izostao njezin dugogodišnji prijatelj i modni stilist Marko Grubnić.

Proslavu 42. rođendana pjevačice uveličali su i frizer Zvonimir Franić, vizažistica Lada Mitrašinović, Majina menadžerica, Tina Jembrih s kojom je Maja plesala u spotu za pjesmu 'Sherry, Sherry' Veline Oršić (kojoj je Majin pokojni tata bio menadžer) te mnogi drugi.

Kraljica svadbi blistala je u šarenoj, polu-prozirnoj haljini s bujnom plavom perikom. Slavljenički look je upotpunila zanimljivim modnim detaljima - krunom od crnog cvijeća i dekorativnim kožnim remenim postavljenima oko struka.

Podsjetimo, od ove nedjelje pjevačicu ćemo ponovo gledati kao članicu žirija showa Nove TV 'Supertalent' u kojem će joj u žiriju društvo raditi stana, višegodišnja 'postava' Martina Tomčić, Janko Popović Volarić i Davor Bilman.

AMBICIOZNA PJEVAČICA

Maja Šuput ne staje: Uspješno promovira svoj novi brend za kojim lude mališani diljem Hrvatske

Pogledaj galeriju