prva fotografija

U ugodnom društvu: Anđelka Prpić prvi put u javnosti nakon poroda

07.06.2023 u 10:38

Bionic
Reading

Srpska glumica, domaćoj publici najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka', rodila je svoje drugo dijete, a prvo s novim izabranikom Markom Žugićem

Anđelka Prpić nakon porođaja nije objavljivala fotografije sebe, a sad je svojim fanovima pokazala svoju prvu fotografiju nakon što je rodila djevojčicu, a na njoj se vidi tko joj pravi društvo.

Izašla je u kafić sa prijateljicom i glumicom Anjom Mandić s kojom je, navode srpski mediji, dugo godina najbliža prijateljica. Prizor koji je opisala s 'mlade i lude', ne otkriva je li s njima bila i beba kojoj je Anđelka dala ime Čarna, po ulozi koju je ostvarila u seriji 'Žene sa Dedinja', a koja ju je proslavila.

Inače, Anđelkin ljubavni život je i dalje glavna tema u medijima od kada se rastala od bivšeg muža prije tri godine, s kojim je, kako kaže, i dalje u dobrim odnosima. Naklapanja o tome da je pronašla novu ljubav započela su krajen 2022. godine, a prva zajednička fotografija glumce i njezinog novog odabranika objavljena je sredinom siječnja na Instagramu. Objavila ju je Anđelkina kolegica, naša glumica Tihana Lazović.

  • +3
Anđelka Prpić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL