PERILICE I SUŠILICE

U najtežim trenucima misle na druge: Donacija Parnog valjka oduševila sve građane Gline

15.01.2021 u 12:21

Bionic
Reading

Fotografije i snimke iz potresom pogođenog potresa svakodnevno nam stižu, a samo jedan pogled na situaciju s terena malo koga može ostaviti ravnodušnim. Cijela situacija pogodila je i članove benda Parni valjak, koji su na svoj način odlučili pomoći potrebitima

I dok su Zlatan Stipišić Gibonni i Nikša Bratoš odlučili pomoći učenicima glazbene škole Frana Lhotka u Sisku, donirajući im prijeko potrebne instrumente, članovi Parnog valjka pomažu na drugi način. Oni su stanovnicima Gline poslali prijeko potrebne kućanske aparate.

Riječ je o četiri perilice za rublje i isto toliko sušilica za rublje koje su, kako je otkrila jedna stanovnica Gline na svom Facebook profilu, smještene na ŠRC Banovac. Tamo će biti puštene u funkciji kako bi si građani, koji su tijekom potresa ostali bez svojih domova, mogli doći i oprati i osušiti veš.

VELIKO HVALA u ime cjeloga grada grupi Parni Valjak na donaciji 8 aparata (4 perilice i 4 sušilice) koje su smještene na...

Objavljuje Andreja BorićČetvrtak, 14. siječnja 2021.

Hvale vrijedan potez pozdravili su i njezini prijatelji. Uvjereni smo kako će ova donacija itekako dobro doći tamošnjim stanovnicima.

Parni valjak Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL