NA INSTAGRAMU

U manje od 24 sata ova fotografija Cristiana Ronalda prikupila je više od 6 milijuna lajkova

01.01.2021 u 15:15

Bionic
Reading

U svom luksuzno uređenom domu, u kojem prevladavaju komadi namještaja u bijeloj boji, 2021. godinu su dočekali i jedan od najboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez zajedno sa četvero djece

Nije trebalo proći ni 16 sati od posljednje objave na Instagramu jednog od najboljih nogometaša svijeta, Portugalca Cristiana Ronalda, da ista dobije više od 6 milijuna lajkova. A kako i ne bi kada je na fotografiji njegova obitelj - zaručnica Georgina Rodriguez, kao i njegovo četvero djece, sin Cristiano Jr., blizanci Eva i Mateo te najmlađa Alana Martina.

Svi osim malenog Matea bili su odjeveni u bijelo, a samo je trogodišnjak bio u plavoj košulji i tamnoplavim hlačama. Peteročlana obitelj sjedila je na prostranoj bež sofi, koja dominira ogromnim dnevnim boravkom, dok se oko njih spuštaju zlatni baloni i trake zavezane oko istih kao i baloni u obliku brojki koje zajedno čine 2021. godinu.

Uz podužu inspirativnu poruku, komentari, ali i lajkovi samo su se krenuli nizati, a na licu Cristiana Ronalda očitava se ponos, ali i sreća što su unatoč svim nedaćama, uključujući i zarazu koronavirusom, mogli zajedno ispratiti 2020. godinu.

Istu fotografiju na svom je Instagramu objavila i Georgina Rodriguez, no ona je dodala još jednu, na kojoj su samo ona i Ronaldo, i uz koju je napisala: 'Moja sudbina'.

  • +4
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia