I DALJE NAPETO

U kući Big Brothera ne manjka sukoba

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 31.03.2011 09:03
  • Objavljeno 30.03.2011 u 22:17
Djed George i djed Dražen

Djed George i djed Dražen

Izvor: Promo fotografije / Autor: http://vb4.emotion.rs/

Na trenutak je sve izgledalo gotovo skladno u Big Brother kući, no ne zadugo. Nirmal i Duško su se posvađali, a Marijana i Nemeš su malo zahladili odnose. Radi li se o posljedici bukvice koju im je održao Big Brother ili nečemu drugom, tek će se vidjeti

Nirmal i Duško posvađali su se za vrijeme ručka, a Soraja je uživala jer Duško ne propušta priliku da je provocira. Big Brother je bio zadovoljan interpretacijom pjesme 'Idu dani' koju su izveli 'starci', dok je ostatak stanara promatrao 'gerijatrijsku' izvedbu na televizoru.

'Starci' su u međuvremenu dobili novi zadatak. Moraju proći poligon u dvorištu u što kraćem vremenu.

U novom zadatku sudjelovat će pet 'staraca' i tri 'medicinske sestre', a nije bitno kojim će ga redoslijedom pokušati obaviti. Ako uspješno svladaju novu zadaću, Big Brother skinut će sedam od ukupnog broja grešaka iz nedjeljnog zadatka.

Marijana i Nemeš malo su ohladili svoj odnos. Nije jasno je li u pitanju opomena koju su dobili od Big Brothera ili napokon prolazi polet prethodne večeri.

Nikola se, u namjeri da popravi situaciju Georgeom, pomirio s njim i porazgovarao o prošloj večeri. Marijana je također sudjelovala u tom razgovoru i rekla je Georgeu da je jako pao u njezinim očima te da više nema tako dobro mišljenje o njemu kao prije 15 dana, kad je emisija tek započinjala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi