PODIGLA TEMPERATURU

Lijepa supruga domaćeg nogometaša plijeni pažnju pokazujući istančan modni ukus i vitku figuru

03.07.2020 u 14:13

Bionic
Reading

Atraktivna Splićanka, supruga 28-godišnjeg veznjaka Filipa Bradarića, nakon povratka iz rodnog grada pratitelje na Instagramu časti fotografijama iz Španjolske. Ondje žive je njezin dragi trenutno igra za Celta Vigo

Melanie Bradarić danima uživa u ljetnom ozračju. Često je možemo vidjeti u elegantnim, ali jednostavnim kombinacijama, a sada se pokazala u maloj crnoj, ljetnoj haljini s volanima u predjelu dekoltea koju je iskombinirala sa sandalama s remenčićima ukrašenim zakovicama te YSL crnom torbicom. U opisu fotografije tek je stavila hashtah 'ootd'- skraćenicu od 'outfit of the day' odnosno odjevna kombinacija dana koju koriste modni blogeri i blogerice kad objavljuju fotografije onoga što su nosili.

View this post on Instagram

#ootd 💁🏼‍♀️

A post shared by Melanie Bradaric ⚓️ (@melaniebradaric) on

Samozatajna Dalmatinka postala je prava Instagram zvijezda. To nimalo ne čudi jer svojih skoro 9 tisuća pratitelja osvaja jednostavnošću i simpatičnošću. Na jednoj od posljednjih objava ponovo je zablistala u (ovog puta crnom) bikiniju na plaži, otkrivši svoju savršenu liniju.

Kao što se više puta pisalo, Melanie i Filip išli su u isti splitski vrtić. Sretali su se godinama kasnije u istom društvu dok se nisu zaljubili. Melanie je pratila Filipa kad je išao za Rijeku, ondje su udomili mješanca Boxa koji je postao član njihove obitelji. Vjenčali su se 2017. kada je Filip igrao u Rijeci, a iste su godine dobili i sina.

View this post on Instagram

Day 1 #dubai 😃🌃👫🏼

A post shared by Melanie Bradaric ⚓️ (@melaniebradaric) on