sVEČANO OTVORENJE

U klubu Steel: Ofenbach probudili i oduševili Rovinj

19.05.2019 u 14:18

Bionic
Reading

Od prošle subote teško da će itko više govoriti o usnulom Rovinju. Napokon je dobio pravo mjesto za zabavu, rezime je to svečanog otvaranja novog kluba Steel koji je oduševio gotovo tisuću posjetitelja proteklog vikenda. Svemu tome uvelike je pomogao simpatični francuski DJ dvojac Ofenbach, kao i brojna nezasitna domaća i inozemna publika

Mnogi od njih doputovali su u Rovinj kako bi udahnuli atmosferu koja razinom ni u kom smislu ne zaostaje za svjetskim klubovima, stoji u priopćenju. Bilo je tu gostiju iz Slovenije, Srbije, Njemačke i naravno skupina Ofenbachovih groupija iz Francuske. Ipak, mora se spomenuti da su dominirali domaćini iz Rovinja ali i oni drugi iz Poreča, Pule, Rijeke i Zagreba. Čini se kako su Rovinježi brzo prigrlili novi noćni klub.

Među brojnim gostima bio je i Mike Westercappel, inače voditelj poznatog kluba Escape iz Amsterdama, koji je opisao svoj doživljaj novog rovinjskog kluba: 'Ovo je fantastično! Vjerujte, kao profesionalac sam vidio klubova i klubova ali ovakav spoj estetike i dobre energije se rijetko viđa… jednom riječju fenomenalno!'. Mike je inače osobni prijatelj Carla Coxa, Afrojacka i mnogih drugih iz plejade poznatih DJ-a pa se ne sumnja kako će dobar glas o novoj rovinjskoj klupskoj sceni daleko odjeknuti.

Programski direktor kluba Steel Tomo In der Muhlen još je pod dojmom dvojca Ofenbach: 'Ovo jednostavno nije bila gaža. Ovo je bio festival zabave. Dorian i Cesar zavoljeli su Rovinj do kraja života, barem su mi tako rekli, pa se ne bih čudio da ih ponovno vidimo ovdje!'.

Čini se kako je nastup Ofenbacha u klubu Steel doista uspio probuditi Rovinj, što je uvod u gostovanja ostalih elektro, disco i DJ glazbenih ikona poput: Tiger&Woods, Dimitri from Paris, Joey Negro, ojačanih domaćim uzdanicama kao što su R&B Confusion, Tom Tom Club i slično. Nakon Ofenbacha i spomenutih najava čini se kako za dolaske u klub Steel neće biti potrebna pozivnica jer će mnogi zasigurno poželjeti doći osjetiti ambijent nove ikone noćnog života Rovinja kojim prevladava hladnoća neobrađenog metala i betona i savršen zvuk sustava Void, uz koji će se, kako stvari stoje, od sada pa nadalje dočekivati rovinjska jutra, navodi se u najavi.