U PROLJEĆE SA STILOM

Modne lekcije Mije Kovačić i Tome in der Mühlena

07.03.2016 u 11:47

  • +21

Mia Kovačić i Tomo in der Mühlen za Replay

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Kako prepoznatljivo ući u modno proljeće i ljeto najbolje su pokazali lijepa TV voditeljica Mia Kovačić i glazbeni producent Tomo in der Mühlen u novoj hrvatskoj kampanji za Replay

Kao i uvijek, poznati talijanski modni brand pomiče granice i pravila kombiniranja stvarajući karakterne i jako kul outfite pa tako vješto kombinira glitter i crnu kožu, uzorak camo i zlatne detalje, romantične haljine i poderani jeans.

Mia Kovačić kao prava cura sa stavom nosi ove beskompromisne komade s lakoćom i stilom, upotpunjujući kombinacije trendovskim sunčanim naočalama Replay. Još jednom je dokazala da rock chic izgled može biti itekako nježan i ženstven.

Glazbeni producent Tomo in der Mühlen i ovaj put idealno utjelovljuje Replayjeva muškarca – znalca koji se ne boji eksperimentirati, ali brend prilagođava svom karakteru. Tomini outfiti za Replay koji kombiniraju jake, provokativne printeve na majicama i svijetli skinny jeans, kožne jakne i komotni Hyperfree joggjeans, prava su modna lekcija za sezonu pred nama.