HANNAH JETER

U jednom od rijetkih pojavljivanja, supruga slavnog sportaša, s kojim je nedavno bila u Hrvatskoj, bila je u centru pažnje zbog njihovih neodoljivih djevojčica, a našao se tu i Michael Jordan

09.09.2021 u 12:38

Bionic
Reading

Iako se u javnosti rijetko pojavljuju, ulazak slavnog bejzbolaša u Kuću slavnih bila je idealna prilika da legenda Yankeesa pokaže svoju prelijepu suprugu, ali i njihove kćerkice, koje su svojim modnim kombinacijama oduševile sve

Obitelj Dereka Jetera osvojila je simpatije svih kada su se pojavili na velikom primanju povodom njegovog ulaska u Kuću slavnih u Cooperstownu. Legenda Yankeesa i velika zvijezda bejzbola, napokon je dobio čast da postane dijelom Kuće slavnih, stoga ne čudi da su tom trenutku željeli prisustvovati i njegovi najdraži - supruga Hannah, kćerkice Story Grey i Bella Raine, kao i jedan od najboljih prijatelja, košarkaška legenda Michael Jordan.

Fotografi su odmah usnimili prelijepu gospođu Jeter, nekadašnju manekenku i modela, najpoznatiju po brojnim fotosessionima za magazin Sports Illustrated, čiji je osmijeh osvojio odmah sve. No, zvijezde dana ipak su bile 19-mjesečna Story Grey i trogodišnja Bella Raine, kojima je njihova mama odjenula identične plave haljinice s mašnom, te im u kosu stavila bijele mašne, a imale su i iste zaštitne maske za lica, koje su u jednom trenutku skinule.

  • +6
Hannah Jeter Izvor: Profimedia / Autor: Jim McIsaac / Getty images / Profimedia

Hannah Jeter, odjevena u crnu mini haljinu s remenom, sjedila je odmah pored svoje svekrve Dorothy, dok je iza nje bio Michael Jordan koji ju je svojim šalama nasmijavao.

Upravo su s Jordanom 47-godišnji Derek Jeter i njegova supruga Hannah ovo ljeto boravili u Hrvatskoj, a naš ih je novinar snimio tijekom posjeta Dubrovniku.

  • +3
Derek Jeter sa suprugom Hannah Izvor: tportal.hr / Autor: Vlado Radičević/tportal