ODMOR NA JUGU

I dok su svi pogledi pratili Michaela Jordana, još jedna velika sportska zvijezda uživa u ljepotama Dubrovnika u društvu lijepe supruge

27.08.2021 u 15:25

Bionic
Reading

Dubrovnik je bez sumnje jedna od najpopularnijih destinacija za slavne i bogate ovoga ljeta, pa su se mnogi odlučili prepustiti ljepotama bajkovitog grada na jugu Hrvatske

I dok su svi pogledi pratili legendarnog NBA košarkaša Michaela Jordana koji je nakon posjeta Hvaru na jahti O'Pari, dugoj 95 metara, uplovio u Dubrovnik, jedna druga vrlo poznata zvijezda iz svijeta sporta, uživala je u ljepotama ovoga grada i to manje/više incognito.

Iako i Derek Jeter, zvijezda bejzbola i legenda New York Yankeesa, sa svojom suprugom, manekenkom Hannah odmara na jahti Michaela Jordana, poznati par dosad je prošao potpuno neprimijećen.

Naime, ulicama Dubrovnika gotovo 'ispod radara' prošetao se danas nitko drugi nego Derek Jeter (47) proslavljeni igrač bejzbola i njegova lijepa supruga Hannah, manekenka i model, najpoznatija po brojnim fotosessionima za magazin Sports Illustrated. Par je u braku od 2016. godine i ponosni su roditelji dvije kćeri.

  • +3
Derek Jeter sa suprugom Hannah Izvor: tportal.hr / Autor: Vlado Radičević/tportal

Jednostavno odjeveni i u sportskom izdanju, uživali su u ležernoj šetnji no tek su rijetki otkrili o kome se radi budući da bejzbol ipak nije toliko popularan u Europi no zato su američki turisti bili oduševljeni neočekivanim prizorom.

'Prvi put smo ovdje, prelijepo je', rekao je našem novinaru oduševljeni Jeter kojem se svidjelo i što konačno uživa u anonimnosti budući da je velika zvijezda u SAD-u.

Derek Jeter bivši je profesionalni igrač bejzbola, a danas uspješan poslovni čovjek koji je svoju cijelu 20-godišnju karijeru proveo u legendarnom klubu New York Yankees.

Umirovio se 2014. godine. Jeter je 2000. godine proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) 'World Seriesa', a kapetan Yankeesa je bio od 2003. godine.