SVE JE SNIMLJENO

U javnost procurila snimka na kojoj se vidi reakcija Jade Pinkett Smith na fizički obračun njezinog supruga

31.03.2022 u 20:39

Bionic
Reading

Da u doba kada su mobiteli sveprisutni ne može baš ništa proći 'ispod radara', pokazalo se i u slučaju glumačkog para Smith. Jedna snimka, koja je snimljena s leđa Jade Pinkett Smith i Willa Smitha, otkrila je neobičnu reakciju holivudske glumice

Kada je riječ o incidentu na Oscarima, fokus je posljednjih dana bio upravo na Willu Smithu, na njegovoj reakciji, a potom i javno isprici, a tek je sada isplivala i snimka nakon koje više ne znamo što bi mislili.

Na TikToku se pojavio video koji je snimao netko tko je sjedio iza Jade Pinkett Smith i Willa Smitha i tko je uhvatio trenutak u kojem se glumac popeo na pozornicu i udario komičara Chrisa Rocka zbog uvrede na račun njegove supruge.

Na snimci se vidi Will Smith kako se okreće od Rocka i kreće prema svom mjestu u gledalištu, a komičar potom u izravnom televizijskom prijenosu komentira kako ga je upravo udario Will Smith. Nevjerojatna je reakcija Jade Pinkett Smith u tom trenutku.

Iako je snimana s leđa, jasno se vidi kako u tom trenutku ona umire od smijeha, iako je riječ o situaciji u kojoj je ona ismijana unatoč zdravstvenim problemima, a čiji je glavni akter upravo njezin suprug.

Jada Pinkett Smith Izvor: Profimedia / Autor: Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia

Will Smith potom nastavlja psovati i urlati na Chrisa Rocka, a za to vrijeme Jada mirno sjedi i gleda prema komičaru, a potom se ponovno smije na njegovu izjavu kako će ovaj trenutak ući u povijest dodjela Oscara.

Takva njezina reakcija iznenadila je, ali i ostavila bez riječi sve.