REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas mislite li da je fizički obračun Willa Smitha i Chrisa Rocka namješten ili stvaran, evo što ste rekli

29.03.2022 u 09:33

Bionic
Reading

U našoj anketi na tportalu, ali i na Facebooku, upitali smo vas što mislite o šamaru kojeg je Will Smith opalio komičaru Chrisu Rocku

Ne stišavaju se reakcije na ovogodišnju dodjelu Oscara, koju je zasjenio incident. Podsjetimo, nakon što je Chris Rock u svojoj najavi ismijao glumicu Jadu Pinkett Smith zbog ćelave glave, iako je dobro poznato da ovdje nije riječ o modnom hiru nego o zdravstvenim problemima, točnije alopeciji, njezin suprug, glumac Will Smith, ustao je sa svog mjesta, popeo se na pozornicu i udario komičara šakom u glavu.

Nakon svega, Smith se vratio na svoje mjesto i uz niz psovki zaprijetio Rocku da prestane spominjati ime njegove supruge, a u kratkoj stanci, koja nije prikazana na televiziji, već su puštene reklame, glumca su smirivali Denzel Washington i Bradley Cooper.

Javnost je oko svega, kao i obično podijeljena, što se jasno vidjelo i u anketi koju smo jučer objavili, a u kojoj je sudjelovalo nešto više od 2200 ljudi. Razlika u postotku između onih koji smatraju da je sve izrežirano i onih koji su uvjereni da je to opravdana reakcija vrlo je mala, a jutros to izgleda tako da vas 47 posto smatra da je sve odglumljeno, dok je 53 posto uvjereno da nije.

Zanimljivi su i komentari na našem Facebook profilu. 'Režiran, s porukom koja je ujedno i reklama za film', 'Sve je to namješteno, zar misle da smo toliki naivci. Jadna stvorenja. Što je ustvari Holivud????', 'Kaj oni misle nas balkance zaj**ati nekakvom glumom? Pa mi prepoznamo najbolje muljažu i pretvaranje', 'Iz bolesti se ne izrugiva. Opravdano ga ošamario. Branio suprugu'...

  • +7
Will Smith, Chris Rock Izvor: Profimedia / Autor: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia