MARK HARMON

U Italiji susrela holivudsku zvijezdu: Nina Badrić u društvu 'specijalnog agenta'

23.10.2023 u 09:42

Bionic
Reading

Zagrebačka pjevačica ovih je dana boravila u Italiji i to u mnogim Hrvatima omiljenoj pokrajini Apuliji, a osim u dobroj hrani i vinu, Nina Badrić može se pohvaliti i dobrim društvom. U Ostuniju je susrela šutljivog agenta Gibbsa, iz hit serije 'NCIS', s kojim se fotografirala za uspomenu

Kada je planirala novo putovanje u Italiju, Nina Badrić zasigurno ni u najluđim snovima nije pomislila kako će u jednom restoranu u Ostuniju, gradu i općini koja se nalazi u pokrajini Brindisi, naletiti na ni manje ni više nego na šutljivog agenta Gibbsa.

Riječ je naravno o liku iz mnogim Hrvatima omiljene akcijske serije 'NCIS', a kojeg glumi američki glumac Mark Harmon i s kojim se Nina slučajno susrela.

A iako je susret bio slučajan, pjevačica se pobrinula da trenutak ostane zauvijek zabilježen. 'Kad nabasam na specijalnog agenta NCIS pa mu udjelim par savjeta', napisala je Nina pored fotografije na kojoj oboje ozbiljno i profesionalno poziraju.

Američki glumac je očito i sam čuo da je talijanska regija Apulia idealna za odmor, pa se i sam uputio tamo.

POZNATA LICA

Evo tko je sve bio na promociji knjige Miroslava Lilića u Zagrebu: Nina, Tonči, Hanka...

Pogledaj galeriju

Oduševljenje njihovim susretom nisu krili ni Ninini obožavatelji koji su priznali kako i sami obožavaju 'NCIS' i agenta američke mornarice koji sa svojim timom iz epizode u epizodu rješava zapetljane kriminalističke slučajeve.

Osim fotografije s Harmonom, Nina je na Instagramu objavila i razne druge fotografije, ali i videa, prizora koji su je opčinili zbog čega ih je odlučila usnimiti za uspomenu.