BEZ VELIKE POMPE

U intimnom krugu najbližih udala se pop zvijezda Ariana Grande

17.05.2021 u 22:24

Bionic
Reading

Vezu s agentom za nekretnine Daltonom Gomezom, koju je potvrdila u svom 'karantenskom' spotu za pjesmu 'Stuck with U' prije godinu dana, 27-godišnja pop pjevačica Ariana Grande okrunila je proteklog vikenda brakom

Vjenčanje na kojem je bilo manje od 20 uzvanika odisalo je srećom i ljubavlju, potvrdio je za Us Weekly glasnogovornik pjevačice, dodavši kako novi supružnici i njihove obitelji ne mogu biti sretniji.

Upućeni tvrde kako su dobitnica Grammyja i agent za nekretnine opsjednuti jedno drugim i nerazdvojni.

'Voli joj ugađati i jednostavno je čini stvarno sretnom. Svi Arianini prijatelji i obitelj vole ga zbog nje', kažu upućeni.

Glasine o njihvoj vezi prvi put su se pojavile u veljači prošle godine, nakon Arianinog prekida s Mikeyom Fosterom s kojim je bila od 2019. godine.

  • +7
Ariana Grande Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Od ožujka je Ariana o novoj ljubavi dala naslućivati objavama na Instagramu, a vezu su javno potvrdili u svibnju prošle godine kad su se oboje pojavili u spotu za njenu pjesmu s Justinom Bieberom 'Stuck With U'.

Nakon manje od godinu dana veze par se u prosincu prošle godine zaručio.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Ariana je vrlo uzbuđena. Zaista je uživala u upoznavanju i zaljubljivanju u Daltona daleko od svjetla reflektora, nečemu što joj nije polazilo za rukom u prethodnim vezama. Vrlo su zaljubljeni i predani ideji da ostatak svog života provedu zajedno', rekao je izvor u prosincu za Us Weekly.

Glumica i pjevačica od lipnja do listopada 2018. godine bila je zaručena za Petea Davidsona. Izlazila je i s reperom Big Seanom od 2014. do 2015. godine, s plesačem Rickyjem Alvarezom od 2015. tdo 2016. godine te pokojnim reperom Macom Millerom od 2016. do 2018. godine.