DO LJETA KAO NOVE

U dvoje je lakše: Nevena i Mirna ne odustaju od vježbanja i u vrijeme korone

20.03.2020 u 15:18

Bionic
Reading

Na snazi su mjere socijalnog distanciranja, svatko imalo pametan držat će se svoje kuće, a na posjete teretanama i fitness centrima neko vrijeme zaboraviti. No to ne znači da se treba opustiti. Toga se drže i dvije prijateljice Nevena Rendeli Vejzović i Mirna Medaković Stepinac

Proljeće je već tu i premda ga provodimo i u izolaciji, Nevena Rendeli Vejzović i Mirna Medaković Stepinac dobro znaju da će jednom kad ona prođe ponovo šetati gradom, izlaziti na evente te pomalo već i na plažu. Kako su cijele godine vrijedno vježbale u studiju, nastavljaju zajedno i u 'vrijeme korone'.

Dvije domišljate mame su u stanu napravile pravo malo vježbalište, a u simpatičnom videu kojeg je Nevena objavila na Instagramu kao rekviziti su im poslužile flaše s vodom i role wc papira, a vježbale su pod budnim okom svoje trenerice Martine.

Nevena inače često objavljuje, a na pitanje kako je biti influencerica ranije je izjavila:

'Za mene je to potpuno nov i zanimljiv svijet. Svakodnevno komuniciram sa svojim pratiteljima, promatram što im se sviđa, a što ne, savjetujem ih ako pitaju i proizvodim sadržaj koji ih zanima. Gotovo kao na televiziji, samo sve puno brže, kraće i lakše. I odmah imaš povratnu informaciju jesi li gledan, slušan ili nisi. Ako nekome još uspijem 'prodati' svoj lifestyle, način življenja, nitko sretniji od mene', ispričala je za Večernji list.

'Samo ću reći da ja još uvijek imam muskulfiber! Naravno oni ambiciozniji samo trebaju napraviti više ponavljanja a mi ćemo vam svaki drugi dan objavljivati nove vježbe i videiće', najavila je na društvenoj mreži.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa