OBJAVA NA INSTAGRAMU

Nasmijala je sve: Mirna Medaković Stepinac jednom je fotografijom opisala čari majčinstva

23.06.2019 u 10:26

Bionic
Reading

Simpatična glumica, majka blizanki Zore i Kaje, rođenih u travnju 2017. godine, na svom je Instagram profilu objavila fotografiju koja je mnogim majkama itekako dobro poznata, osobito u prvim godinama djetetovog života

Kada je u travnju 2017. godine postala majka blizanki Zore i Kaje, život glumice Mirne Medaković Stepinac preokrenuo se za 180 stupnjeva. Svoj život podredila je upravo njima, a o svojim je prvim danima majčinstva čak isprva pisala i blog. Posljednjih mjeseci 'prebacila' se na Instagram, gdje rado objavljuje crtice iz njihovog privatnog života.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Nikud sama🤪

Objavu dijeli Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep)

Preslatke blizanke oduševile su sve, a osobito nakon posljednje fotografije koju je glumica objavila na Instagramu, a s kojom su se odmah poistovjetile i druge mame.

Naime, Mirna Medaković Stepinac stavila je fotografiju iz najintimnijeg dijela svakog kućanstva - kupaonice, točnije wc-a. 'Nikud sama', napisala je Mirna ispod fotografije na kojoj iza mutnog stakla ona sjedi, a pored nje stoje Zora i Kaja, koje, očto, bez mame ne mogu ni pet minuta.

  • +8
Mirna Medaković Stepinac Izvor: Promo fotografije / Autor: Mario Poje

'Svi smo tu fazu prošli', stoji u jednom komentaru ispod objave, dok drugi kaže: 'Pa da tako je svima bilo... Uživaj Mirna s curkama jer vrijeme brzo prolazi, brzo će porasti...svaki trenutak s njima je dragocjen..'