'JACK RYAN'

U Dubrovnik stižu svjetske face: Četvrta sezona megapopularne serije snimat će se upravo u gradu pod Srđem

26.01.2022 u 09:28

Bionic
Reading

Nakon što je lokalna agencija za statiste objavila da su u potrazi za novim licima, danima se nagađalo koja svjetska produkcija sada stiže u filmašima omiljeni Dubrovnik, a sada je napokon i to poznato

Iako je još uvijek sve obavijeno velom tajne, Dnevnik Nove TV ipak je uspio doznati da u Dubrovnik stiže poznata američka produkcija kako bi upravo tamo snimala četvrtu sezonu megapopularne serije 'Jack Ryan'. Još prije nekoliko dana raspisan je poziv u lokalnim medijima za statiste, no detalji nisu otkrivani.

Tako će u Dubrovnik uskoro sletjeti ekipa predvođena Johnom Krasinskim, koji je nedavno scene snimao i u Rimu i Ateni, a prema informacijama iz Grada Dubrovnika, koje je doznao reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič, na ovom će projektu sudjelovati oko 300 ljudi.

  • +7
John Krasinski - 'Jack Ryan' Izvor: Profimedia / Autor: - / Everett / Profimedia

Ovo je samo još jedna u nizu produkcija koja su u Dubrovniku vidjeli skriveni dragulj, idealan za snimanje, a osim slave, baš kao i 'Robin Hood', 'Igre prijestolja', 'Ratovi zvijezda', u gradsku će blagajnu sliti i impresivne svote.

'Zasad imamo dva potvrđena snimanja. Jedno počinje već u veljači, drugo odmah iza toga. Međutim, imamo najave još sve skupa sedam snimanja. Direktna financijska korist je dobra. Tu se uvijek može zaraditi milijun, dva, ovisno o produkciji. U kunama govorim', izjavio je dubrovački gradonačelnik Mato Franković.