supruga marina čilića blista

U dom Čilića uskoro stiže prinova: Zanosna Kristina Milković Čilić prvi put od objave sretne vijesti pokazala je trudnički trbušćić, a svi će se složiti kako joj trudnoća zaista godi

25.06.2021 u 17:56

Bionic
Reading

Početkom svibnja Marin Čilić i njegova supruga Kristina Milković Čilić potvrdili su kako su u slatkom iščekivanju novog člana obitelji. Naime, par koji već ima jednogodišnjeg sina Balda, na jesen će postati roditelji po drugi put, a ovoga puta stiže im dječak. Nakon objave sretne vijest, lijepa Kristina se sada prvi puta pojavila u javnosti i to na predstavljanju drugog izdanja humanitarnog i sportskog turnira Gem Set Hrvatska

Vratiti djeci osmijeh na lice jedan je od glavnih ciljeva projekta Gem Set Hrvatska, koji će se održati u Petrinji, 12. i 13. srpnja 2021. godine. Drugo izdanje ovog jedinstvenog humanitarnog i sportskog spektakla, u organizaciji Zaklade Marin Čilić, ponovno će okupiti zvjezdana imena hrvatskog sporta, predvođena našim proslavljenim tenisačem Marinom Čilićem, a svi zajedno omogućit će djeci Sisačko-moslavačke županije da se u budućnosti druže i vježbaju na dva nova multifunkcionalna sportska igrališta.

Borna Ćorić, Ivan Dodig, Donna Vekić, Mateo Kovačić, Ivan Perišić i Ante Rebić, nova su imena koja će se pridružiti već najavljenima Luki Modriću, Mariju Mandžukiću, Mati Paviću i Nikoli Mektiću. Sve ih je povezao i spojio Marin Čilić te njegova Zaklada, koja organizira ovo jedinstveno druženje u Petrinji, a koja je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade, predstavila sve novitete vezane uz drugo izdanje.

'Mi sportaši uvijek imamo veliko srce kad su u pitanju humanitarne akcije, a ovo nas događanje posebno veseli jer osim što se možemo zajedno okupiti na jednom mjestu, možemo učiniti nešto plemenito za djecu Sisačko-moslavačke županije. Posebno nam je drago da nakon svih izazova koje su zadesile Petrinju proteklih mjeseci, možemo učiniti barem nešto da vratimo duh i osmijeh na lice djeci te da možemo omogućiti i ostatku Hrvatske da zajednički doprinesemo našem cilju, a to su dva multifunkcionalna igrališta, na kojima će, vjerujemo, odrastati, igrati se i vježbati brojne generacije', izjavio je Marin Čilić te istaknuo kako ovim projektom Zaklada promovira važnost bavljenja sportom od najranijih dana.

  • +3
Gem Set Hrvatska Izvor: Promo fotografije / Autor: Danko Šimunović

I dok se Marin Čilić na predstavljanju humanitarnog turnira javio uživo iz Londona, u hotelu Esplanade bila je prisutna njegova supruga Kristina Čilić. Psihologinja i politologinja rodom iz Cavtata u stigla je odjevena u prozračnu šarenu ljetnu haljinu, a nitko nije mogao ne primijetiti kako 30-godišnja Kristina blista istinskim trudničkim sjajem.

Podsjetimo, Kristina i Marin Čilič nedavno su za magazin Gloria potvrdili kako očekuju prinovu te da će njihov jednogodišnji sin Baldo na jesen dobiti brata. 'Točno smo na pola puta, zasad je sve u najboljem redu i nadamo se da će tako i ostati. Opet očekujemo dječaka koji je jednako aktivan u trbuhu kao što je bio i Baldo. O imenu nismo još ni razmišljali, no već znamo da će ga nakon Balda biti teško odabrati', rekla je tom prilikom Kristina za Gloriju.

Gem Set Hrvatska će ove godine trajati dva dana, a bogati program te sadržaji pretvorit će Petrinju u svojevrsni tenis village, po uzoru na vrhunske svjetske teniske turnire. Osim teniskog turnira, koji će se održati 13. srpnja i u kojem će poznati tenisači zaigrati u paru s poznatim sportašima iz drugih sportova na novosagrađenom igralištu ispred OŠ Dragutin Tadijanović, posjetitelje u parku pored osnovne škole očekuju dva dana prepuna raznih zabavnih, sportskih te kulturnih sadržaja poput besplatnih kino projekcija, darivanja krvi, sportskih radionica, zdravstvenih i zabavnih aktivacija te gastro sadržaja. Ulaz u tennis village bit će besplatan za sve posjetitelje, a bit će otvoren 12. i 13. srpnja.