velika sreća

Novo slavlje u obitelji Čilić: Čestitke pljušte sa svih strana

29.04.2021 u 08:49

Bionic
Reading

Svadbena svečanost Marina Čilića i Kristine Milković prije tri godine nazvana je vjenčanjem godine. Naš slavni tenisač i ovu godišnjicu braka obilježio je na društvenim mrežama

Diplomirana politologinja i psihologinja, Konavoka Kristina Milković zavjetovala se prije tri godine na vječnu ljubav proslavljenom sportašu Marinu Čiliću. Bila je to potvrda njihove osam godina duge ljubavne veze, a svadbeno slavlje upriličili su te 2018. u Cavtatu, gdje su se vjenčali u crkvi sv. Nikole.

U društvu obitelji, kumova i prijatelja feštali su u Revelinu, jednom od četiri tvrđave koje se nalaze u sklopu dubrovačkih gradskih zidina. Čilić je taj za njih važan datum 'proslavio' i na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju sa svojom voljenom. 'Tri godine bračnog blaženstva. Sretna godišnjica', napisao je. Za prošlu godišnjicu Kristini je napravio kolač od domaćih jagoda.

Krajem siječnja 2020. Kristina je rodila dječaka kojeg su nazvali Baldo. 'Razigran je dječak, veoma veseo, voli društvo... Karakterno prepoznajem i neke Kristinine i svoje osobine, ali je zaista jedinstven, kao vjerujem i svaka beba, tako da bi bilo pojednostavljivanje uspoređivati ga s jednim od nas dvoje. Što se fizičkog izgleda tiče, ljudi često kažu da više sliči Kristini, ali iskreno, ja to još ne vidim', izjavio je tenisač nedavno za tportal.

  • +3
Marin Čilić Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL