NEDJELJNI IZLAZAK

Presladak prizor: Marin Čilić u šetnji sa svojim nasljednikom

05.05.2021 u 15:25

Bionic
Reading

Naš tenisač tu i tamo obožavatelje počasti fotografijom sinčića Balda. Pokazao je kako s njim sudjeluje u treningu, dok ga gura u kolicima, kako slavi rođendan, igra se i uživa u tatinom zagrljaju, a sada i kako s njim provodi dragocjeno slobodno vrijeme

Toplo vrijeme proteklog vikenda izmamilo je mnoge šetaće u prirodu, a sa svojim sinčićem koji je u siječnju proslavio 1. prođendan krenuo je i Marin Čilić. Mama Kristina zabilježila je taj slatki prizor, a tata ga je pokazao na društvenim mrežama.

Maleni Baldo već naveliko hoda, a s tatom je hrabro koračao po nasipu. 'Što god treba oko Balda, napravit ću i stvarno uživam u tome, ali kad je riječ o uspavljivanju, mama se ne može zamijeniti. Što se tiče hrane, Kristina je pravi masterchef pa se ne pokušavam natjecati s njom, ali ni uz mene sigurno neće ostati gladan', nedavno je proslavljeni sportaš ispričao za tportal.

Marin i njegova Kristina krajem travnja obilježili su treću godišnjicu braka. Zasad im je Monako dom, u njemu se, kazao je Čilić, dobro osjećaju, a gdje će biti u budućnosti, još nisu sigurni.

  • +3
Marin Čilić Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL