pobijedila je

U Britaniji kaos, a u Americi slavlje: Meghan Markle ima dobar razlog za sreću

13.03.2024 u 21:25

Bionic
Reading

Polusestra Meghan Markle tužila je vojvotkinju za niz laži kojima je naštetila njezinoj reputaciji, no sudska je presuda vrlo jasna te ide u korist Meghan Markle

I dok je u Velikoj Britaniji goruće pitanje stanje Kate Middleton, u Americi njezina 'najveća suparnica' slavi! Meghan Markle upravo je ostvarila pravnu pobjedu u sudskom sporu koji je protiv nje pokrenula njezina starija polusestra Samantha Markle.

Riječ je o polusestri s kojom Meghan dijeli oca, a i sa sestrom i s ocem već se nekoliko puta našla u većim raspravama nakon što su oboje pokušali prodati kojekakve 'pikanterije' o njezinom životu.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Iako je već nekoliko puta otkrivala podatke o svojoj polusestri, Samanthi je zasmetalo što je Meghan o njoj govorila tijekom intervjua s Oprah te tijekom njihove Netflixove emisije 'Harry & Meghan'. Naime, tada je Meghan iznijela tvrdnje kako s polusestrom nikad nije bila u dobrim odnosima te da je Samantha vratila prezime 'Markle' tek kad je shvatila da je njezina mlađa polusestra u ozbiljnoj vezi s princem.

Iznijeto se nije svidjelo Samanthi koja je optužila sestru za klevetu, no sud je sada donio odluku u korist Meghan!

'Da je tužitelj koristio jedno prezime, a zatim ime 'Markle' ubrzo nakon što su objavljena izvješća o vezi tuženika s princem Harryjem, u biti je točno, na temelju dokaza u zapisniku, od kojih Sud je primio na znanje i Sud ne može razumno zaključiti drugačije', stoji u sudskim zapisima na temelju kojih Samantha više nema prava na tužbu prema polusestri koja joj je donijela slavu.

Također, sudsko je mišljenje da je izneseno u intervjuu, dokumentarnoj seriji, ali i knjizi 'Finding Freedom' napisano na temelju mišljenja o svom djetinjstvu i odnosu s polusestrom te se kao takvo ne može osuditi kao lažno.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA