ZVUČI UISTINU SULUDO

Sve za dobar izgled: Je li ovo razlog zbog kojeg je Kate Middleton 'popravljala' fotku

12.03.2024 u 13:18

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama izvora bliskog princu i princezi od Walesa razlog zašto se Kate 'igrala' sa spornom fotografijom sasvim je jednostavan

Ako ćemo vjerovati dobro upućenom izvoru iz kraljevske palače, princu Williamu trebalo je oko 40 minuta da sve posloži i snimi savršenu fotografiju svoje obitelji, prije negoli ju je Kate Middleton 'uzela u svoje ruke'. Odluku o uređivanju fotografije donijela je, kažu, bez puno razmišljanja, u želji da na istoj njezina djeca izgledaju dobro.

Tek nakon što ju je dotjerala, Kate je pristala istu objaviti povodom Majčinog dana. Izvor tvrdi i kako su pomoćnici u Kensingtonskoj palači tjednima planirali fotografiju kojom bi se stalo na kraj nagađanjima, kao i teorijama zavjere, koje su se proširile nakon operacije abdomena kojoj je princeza od Walesa bila podvrgnuta u siječnju.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

William je fotografiju snimio prošlog petka, da bi je Kate potom doradila u Photoshopu i poslala je odmah u subotu svom timu. Plan je bio da se ista objavi u nedjelju, na Majčin dan, u 9 ujutro, s pripadajućom porukom.

Nije trebalo dugo da krenuo teorije kako je fotografija u nekoj svojoj fazi bila uređivana i to nakon što se primijetilo kako je manžeta na princezi Charlotte zamagljena. Zabrinuti suradnici odmah su razgovarali s Williamom i Kate, nakon čega je princeza priznala da ju je uređivala.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Smatrala je kako je 'poštenje najbolja politika' zbog čega je odmah i željela priznati da je ona sve to napravila. Prema pisanju Timesa, Kate se osjećala užasno zbog svega što se naknadno dogodilo budući da je njezin jedini cilj bio da napravi najbolju moguću fotografiju s kojom će svi na istoj biti zadovoljni.