IZ 2016. GODINE

Je li ovo fotka koju je Kate Middleton 'ubacila' na obiteljski portret i napravila kaos?

12.03.2024 u 10:06

Bionic
Reading

Odavno je poznato da britanska kraljevska obitelj ima pravu sljedbu svojih obožavatelja koji pomno prate i bilježe svako njihovo pojavljivanje, stoga dobro znaju gdje se i kada nešto dogodilo. Upravo zbog toga ne čudi da je jedna od obožavateljica na društvenim mrežama podijelila svoju teoriju oko sporne fotografije

Ruby Naldrett, koja je zadužena za društvene mreže britanskog tabloida Daily Mirror, na svom X profilu podijelila je svoju teoriju oko sporne fotografije koju je Kate Middleton objavila povodom Majčinog dana. Nakon detaljnog promatranja i sama je potvrdila da je ista digitalno manipulirana, a pronašla je i fotografiju Kate Middleton za koju je sigurna da je korištena u ovoj novoj.

Ona tvrdi kako je princeza od Walesa koristila fotografiju sa snimanja za magazin Vogue 2016. godine i potkrijepila to fotografijama.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Moje analize foto sage Kate Middleton govore da je 'uzela' svoje lice s naslovnice Voguea koju je snimila prije nekoliko godina i potom je montirala', objasnila je Naldrett u tweetu koji je u međuvremenu postao viralan te je u nekoliko sati pogledan više od 35 milijuna puta.

U objavu je stavila i Vogueovu naslovnicu snimljenu prije osam godina te pored nje obiteljski portret Kate Middleton, kojeg je Kensingtonska palača objavila u nedjelju povodom Majčinog dana.

'To je razlog zašto je njezina kosa mutna i prozirna jer je to mjesto na kojem ju je šešir spljoštio', jedan je od komentara na objavu Ruby Naldrett.

No, nisu svi toliko uvjereni u njezinu teoriju. Dapače, onih koji su skeptični ima znatan broj. 'Nema tu sličnosti. To je samo isto lice s istim osmijehom jer je to ista osoba. Ni izdaleka nije sličan'.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sporna fotografija i dalje izaziva pravi metež, osobito u Velikoj Britaniji, gdje javnost ne krije zabrinutost zbog svega što se događa oko Kate Middleton.