'FREEDOM'

Cindy Crawford otkrila zanimljivosti sa snimanja jednog od najpoznatijih spotova 90-ih i priznala: ‘U kadi uopće nije bilo vode’

07.04.2020 u 09:10

Bionic
Reading

Kako bi joj samoizolacija što brže prošla, Naomi Campbell odlučila je u svom YouTube showu 'No Filter With Naomi' ugostiti dugogodišnju prijateljicu, manekenku s kojom je paralelno započela karijeru i s kojom je suvereno vladala svjetskim modnim pistama - Cindy Crawford

Razgovarajući preko video chata sa svojom prijateljicom sa modnih pista, Cindy Crawford otkrila je kako je sretna što je privilegirana jer u trenutnoj situaciji, kada su zbog pandemije koronavirusa milijuni ostali bez posla, ona ne mora razmišljati o plaćanju režija i kupovini namirnica. Supermodel 90-ih trenutno je u samoizolaciji sa svojom obitelji - suprugom Randeom Gerberom, sinom Presleyjem i kćerkom Kaijom.

George Michael - Freedom! ’90 (Official Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Blagoslovljeni smo jer si možemo priuštiti namirnice i mislim da mi kao privilegirani ne možemo davati savjete drugima. Itekako sam svjesna da to što ne moram razmišljati imam li od kuda platiti namirnice ili račun za telefon trenutno je veliki luksuz', priznala je Cindy Crawford koja se s Naomi Campbell kroz razgovor dotaknula i snimanja glazbenog spota za hit pjesmu Georgea Michaela 'Freedom! '90'.

U tom spotu, uz Cindy Crawford, našle su se upravo supermodeli 90-ih - Naomi Campbell, Christy Turlington i Linda Evangelista, a Cindy je 'zapalo' da svoj dio snimi u kadi s ručnikom na glavi. Tek sada Cindy Crawford je otkrila kako u čuvenoj sceni u kadi uopće nije bilo vode.

Cindy Crawford i Naomi Campbell Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Samo ja i para', priznala je i Cindy i dodala kako joj je cijelo tijelo bilo premazano gomilom glicerina kako bi se postigao mokri sjaj, a kako ne bi 'potonula' u kadu, ležala je na kutiji jabuka.